Beques de menjador escolar estiu

Com ja sabeu des de FAPA-València portem des de l’any passat demanant que s’òbriguen els menjadors escolars als mesos d’estiu i així li ho hem demanat a l’administració i ho hem fet públic a la premsa. El nou govern de l’Ajuntament de València va publicar fa uns dies l’assiganció de 450.000 euros per a atendre esta reivindicació. Els nostres dubtes han sigut els de voler saber amb concreció on han estat destinats estos diners i quins menjadors de la ciutat de València estaran oberts o estan oberts per a les famílies que els necessiten. D’esta manera la Secretària General de FAPA-València, Merche Alabau, s’ha posat en contacte amb responsables de l’Ajuntament per a demanar esta informació. Si bé, tal i com ens ha indicat, part del pressupost va destinat al pagament de deutes anteriors, els diners que resten seran destinats a atendre esta necessitat. Així mateix han indicat que qualsevol pare o mare que vullga conéixer que centres públics van a estar oberts este estiu pot dirigir-se al centre coordinador de benestar social o tinença d’alcaldia més próxima del lloc on viuen.

 

 

 

Qualsevol pregunta poseu-se en contacte amb FAPA-València.

Escribir comentario

Comentarios: 2
  • #1

    Ana (jueves, 25 junio 2015 11:49)

    Podríais publicario en castellano por favor?

  • #2

    Natalia Guillem Orts (miércoles, 02 septiembre 2015 18:43)

    Hola equipo del AMPA, bienvenidos a la vuelta al cole, espero que hayais disfrutado de las merecidas vacaciones. Una pregunta. Se sabe ya cuando estarán las listas de los becados para el comedor aunque sea las temporales ¿¿¿¿¿¿¿¡¡¡¡¡???????Millones de gracias.

CONTACTO AFA

afavivers@gmail.com

 

CONTATO CEIP

Calle Jaca s/n 46010 Valencia

Telefono: 962566790

email: 46013505@edu.gva.es

Fax: 962566791

https://portal.edu.gva.es/ceipvivers