Certamen de Lectura en Valencià

Com és habitual tots els anys, dintre de la programació de l'assignatura de llengua, realitzem el Certamen de Lectura en Valencià, que amb caràcter trimestral com avaluació i valoració de l'esforç de l'alumnat de les aules de primària, es pretén dinamitzar l'ús de la nostra llengua dintre del Pla de Foment Lector al Centre.


És una trobada d'alumnes els dies 11 i 13 de Desembre, de diferents nivells i cicles on tres representant d'aula lligen els contes dels llibres de text del seu nivell, que s'han treballat i que més els agraden. En aquesta lectura es valora per part del jurat la dicció, la pronunciació, el ritme, la pausa i l'entonació. L'organització premiarà l'esforç dels bons/es lectors/es amb aquest guardó i amb una novel·la apropiada per a l'edat del participant, per tal d'incentivar i motivar l'hàbit lector.

 

En aquesta trobada literària també escoltarem alguns dels Contes de Nadal creats i inventats pels companys de 4t i 5é de Primària. Que arrepleguen la sensibilitat, els interessos, preocupacions, creences, costums. tradicions i fins i tot receptes culinàries, de la nostra Comunitat Escolar, que ens acompanyen en aquestes dates tan entranyables. Amb el nostre treball diari volem saludar a tothom i desitjar un Bon Nadal!

 

 

 

Escribir comentario

Comentarios: 3
 • #1

  Taha (viernes, 14 diciembre 2012 13:15)

  m´ha agradat molt perque m ´encanta llegir a veu alta i dir els números en valencià. Gracies Paco

 • #2

  Marius (martes, 18 diciembre 2012 18:05)

  M'ha agradat molt perquè vam estar tots junts i m'ha agradat de Taha com deia els números en Valencià.

 • #3

  Marius (martes, 18 diciembre 2012 18:12)

  M'ha agradat molt perquè vam estar tots junts i m'ha agradat de Taha com deia els nombres en Valencià.

CONTACTO AFA

afavivers@gmail.com

 

CONTATO CEIP

Calle Jaca s/n 46010 Valencia

Telefono: 962566790

email: 46013505@edu.gva.es

Fax: 962566791

https://portal.edu.gva.es/ceipvivers