Campanya Enllaçats per la llengua

FAPA-València també forma part de la iniciativa Enllaçats per la LLengua. Us enviem la informació sobre la campanya conjunta per als dies 7 i 9 de març. Animeu-se a participar-hi!!!! La trobareu també al facebook i la pàgina web.

 

7 i 9 de març defensem la nostra llengua, abracem els centres educatius

 

Des de fa mesos, el Govern de l’estat i, especialment, el Ministeri d’Educació estan emprenent diverses mesures de menyspreu i marginació de les llengües pròpies dins del sistema educatiu, que tenen la seua màxima expressió en l’avantprojecte de llei educativa, la LOMQE.

Al País Valencià s’afegeix el resultat de l’aprovació d’un Decret de plurilingüisme que no respecta el valencià i els programes òptims educatius d’immersió lingüística establerts des de fa dècades.

La manca de preocupació per les llengües minoritzades de les comunitats autònomes ha generat la creació del moviment cívic Enllaçats per la llengua, que va sorgir fa mesos a les Illes Balears i al qual ara s’han sumat entitats de tots els territoris de parla comuna.

Al País Valencià, el moviment està recolzat per les principals associacions de pares i mares, pels sindicats de l’ensenyament, pels sindicats d’estudiants i per entitats cíviques de defensa de la nostra llengua.

Totes les associacions que formen part d’Enllaçats per la llengua han organitzat una campanya conjunta per als dies 7 i 9 de març.

 

DIJOUS DIA 7 DE MARÇ: Abracem els Centres Educatius

Les diferents comunitats educatives faran una abraçada simbòlica als seus respectius centres per defensar l’ensenyament públic, de qualitat i en valencià.

11:00 hores: Instituts i Universitats

17:00 hores: Infantil i Primària

 

DISSABTE 9 DE MARÇ: Concentracions

L'objecte de la concentració consisteix a reivindicar la nostra llengua i a manifestar el nostre rebuig a les retallades que el Govern valencià i el Govern estatal estan realitzant en els recursos i serveis públics, així com l’oposició a la proposta de la LOMQE.

12:00 hores: Concentracions a les portes dels ajuntaments i a les Delegacions del Govern a Alacant, Castelló i València.

 

Salutacions

 

Escribir comentario

Comentarios: 0

CONTACTO AFA

afavivers@gmail.com

 

CONTATO CEIP

Calle Jaca s/n 46010 Valencia

Telefono: 962566790

email: 46013505@edu.gva.es

Fax: 962566791

https://portal.edu.gva.es/ceipvivers