S’ajorna la Trobada de València del diumenge 28

S’ajorna la Trobada de València (barri de Benicalap) del diumenge 28 per la previsió de pluges.

 

Aquest cap de setmana s'anaven a celebrar un total de sis festes per la llengua al llarg de les nostres comarques. Les adverses previsions meteorològiques per a dissabte i diumenge, han obligat a prendre la determinació a les Coordinadores comarcals d'Escola Valenciana i les seues diferents comissions organitzadores de les Trobades d'ajornar-ne quatre pel fet que les festes per la llengua se celebren a parcs, places i carrers.

"L'amenaça de pluges pot desfer el treball i l'esforç de molts mesos d'organització per part de les diferents comunitats educatives i socials", ha explicat el president d'Escola Valenciana, Vicent Moreno, i ha volgut destacar que "en aquests casos cal ser cautes i la pluja fa que no es puguen desenvolupar amb normalitat els tallers per als xiquets i xiquetes, les activitats als escenaris, les cercaviles i totes les diverses i extenses programacions que tenen les festes per la llengua i que suposen crides a la ciutadania per tal que famílies i docents òmpliguen els carrers per reivindicar un ensenyament públic, de qualitat i en valencià".

A hores d'ara queda per confirmar una nova data per a la Trobada de València ciutat, que se celebra enguany al barri de Benicalap. Aquesta festa per la llengua, que sol ser multitudinària, és una de les fites més importants de les festes d'estima pel valencià lúdiques i reivindicatives que s'organitzen cada primavera.

 

Escribir comentario

Comentarios: 0

CONTACTO AFA

afavivers@gmail.com

 

CONTATO CEIP

Calle Jaca s/n 46010 Valencia

Telefono: 962566790

email: 46013505@edu.gva.es

Fax: 962566791

https://portal.edu.gva.es/ceipvivers