Audiciones CIM Benimaclet

El proper dia 7 de Maig el Centre Instructiu Musical de Benimaclet en col·laboració amb la nostra AMPA realitzarà unes audicions musicals en el col·legi.

 

Es realitzaran de matí en horari lectiu. Una audició per a infantil i un altra per a primaria de 40 minuts de duració. Les audicions seran realitzades pel professorat de les especialitats instrumentals del CIM de Benimaclet: clarinet, saxòfon, oboè, fagot, flauta travessera, dolçaina, trompeta, trompa, trombó, bombardí, tuba, violí, viola, violoncel, contrabaix-baix elèctric, piano i percussió.

 

El repertori que s’interpretarà a aquestes audicions constarà de cançons populars i familiars per als/les alumnes, per tal que puguen ser reconegudes per tots i totes ells/elles.

L’audició es desenvoluparà de manera que els alumnes hi participen activament en tot moment, de diverses maneres (cantant, ballant, etc). Mitjançant les interpretacions musicals, els/les alumnes podran discriminar els diferents tipus d’instruments així com conèixer les diferents famílies instrumentals.

 

El dimecres 15 de Maig a les 16:30h en el saló d’actes el director de l’escola de música del C.I.M. de Benimaclet explicarà a tots aquells pares i mares que estiguen interessats, el seu projecte per a que els nostres fills puguen estudiar música en un centre reconegut per Conselleria i molt prop del nostre col·legi.

 

 

C/ Barón de San Petrillo 14, 963691879

 

www.facebook.com/cimbenimaclet

 

www.cimbenimaclet.com

 

Audicions_maig2013.pdf
Documento Adobe Acrobat 148.1 KB
DIPTIC ESCOLA CIM.pdf
Documento Adobe Acrobat 739.7 KB
DIPTIC ESCOLA CIM 2.pdf
Documento Adobe Acrobat 900.7 KB


Escribir comentario

Comentarios: 0

CONTACTO AFA

afavivers@gmail.com

 

CONTATO CEIP

Calle Jaca s/n 46010 Valencia

Telefono: 962566790

email: 46013505@edu.gva.es

Fax: 962566791

https://portal.edu.gva.es/ceipvivers