Xerrada informativa sobre la LOMCE

Enfront de l'avantprojecte de llei educativa del ministre Wert i a la greu situació actual de retallades i desmantellament que està patint l'educació com a servei públic fonamental, FAPA-VALÈNCIA considera que la formació i informació dels pares i mares és un element fonamental.

 

L'avantprojecte sorgeix sense un informe previ de situació, ni debat, ni participació real de la comunitat educativa i suposarà la pèrdua de possibilitat de participació d'aquesta, en les decisions pedagògiques i organitzatives dels centres educatius. Davant aquesta situació, els pares i mares hem d'informar-nos i formar-nos perquè s'escolte la nostra veu en la defensa de l'educació dels nostres fills i filles.

 

Amb aquest motiu el Departament de Formació de FAPA-VALÈNCIA, us convida a participar en les xarrades informatives sobre la LOMCE, que s'estan realitzant en les diferents comarques de la província de València. Us adjuntem la informació sobre la pròxima xarrada que es realitzarà en la vostra comarca:

 

XERRADA INFORMATIVA SOBRE LA LOMCE

DATA:22 DE MAIG DE 2013

HORA:17.00

LLOC:CEIP VILLAR PALASÍ

 

Esperem la vostra participació per a seguir treballant per la defensa d'una escola pública de qualitat.

Escribir comentario

Comentarios: 0

CONTACTO AFA

afavivers@gmail.com

 

CONTATO CEIP

Calle Jaca s/n 46010 Valencia

Telefono: 962566790

email: 46013505@edu.gva.es

Fax: 962566791

https://portal.edu.gva.es/ceipvivers