Certamen de Lectura en Valencià 2012-13

Dintre de la programació de l'assignatura de llengua, realitzem el Certamen de Lectura en Valencià, que amb caràcter trimestral com avaluació i valoració de l'esforç de l'alumnat de les aules de primària, es pretén dinamitzar l'ús de la nostra llengua dintre del Pla de Foment Lector al Centre.

 

És una trobada d'alumnes de diferents nivells i cicles on tres representant d'aula lligen els contes dels llibres de text del seu nivell, que s'han treballat i que més els agraden. Completarà l'acte interpretacions musical d'alumnes músics de diferents aules. Aquesta activitat la realitzarem el dia 20 de Juny,

 

En aquesta lectura es valora per part del jurat la dicció, la pronunciació, el ritme, la pausa i l'entonació.

 

L'organització premiarà l'esforç dels bons/es lectors/es amb aquest guardó i amb una novel·la apropiada per a l'edat del participant, per tal d'incentivar i motivar l'hàbit lector.

 

En aquesta trobada literària també visionarem alguns dels curtmetratges realitzats pels alumnes  d'Educació Infantil 5 anys i de 2n de Primària.

 

Podem escoltatr els audios de les lectures d'aquesta animació lectora en l'apartat de LLEGIM EN VALENCIÀ.

 

Amb el nostre treball diari volem saludar a tothom i desitjar un Bon Estiu!

 

Premi Sambori 2013

 

Carlos Portillo Vivas, alumne de quart de primaria ha estat guardonat amb el Premi Sambori 2013 a la fase Trobada, pel seu conte "L'arbre de coure".

 

L'acte d'entrega del guardó va tindre lloc el 25 d'abril.

 

El mestre de valencià encoratja als alumnes i les famílies a continuar treballant, a viure intensament i fer servir la nostra llengua com a eina de comunicació en tots els àmbits.

Felicitacions a tots i totes els que han participat aquest any.

Escribir comentario

Comentarios: 0

CONTACTO AFA

afavivers@gmail.com

 

CONTATO CEIP

Calle Jaca s/n 46010 Valencia

Telefono: 962566790

email: 46013505@edu.gva.es

Fax: 962566791

https://portal.edu.gva.es/ceipvivers