Audicions CIM Benimaclet 2014

El proper dia 20 de Maig el Centre Instructiu Musical de Benimaclet en col·laboració amb la nostra AMPA realitzarà unes audicions musicals en el col·legi.

 

Es realitzaran de matí en horari lectiu. Una audició per a infantil i un altra per a primaria de 40 minuts de duració. Les audicions seran realitzades pel professorat de les especialitats instrumentals del CIM de Benimaclet: clarinet, saxòfon, oboè, fagot, flauta travessera, dolçaina, trompeta, trompa, trombó, bombardí, tuba, violí, viola, violoncel, contrabaix-baix elèctric, piano i percussió.

 

El repertori que s’interpretarà a aquestes audicions constarà de cançons populars i familiars per als/les alumnes, per tal que puguen ser reconegudes per tots i totes ells/elles.

L’audició es desenvoluparà de manera que els alumnes hi participen activament en tot moment, de diverses maneres (cantant, ballant, etc). Mitjançant les interpretacions musicals, els/les alumnes podran discriminar els diferents tipus d’instruments així com conèixer les diferents famílies instrumentals.

 

El dilluns 26 de Maig a les 16:30h en el saló d’actes el director de l’escola de música del C.I.M. de Benimaclet explicarà a tots aquells pares i mares que estiguen interessats, el seu projecte per a que els nostres fills puguen estudiar música en un centre reconegut per Conselleria i molt prop del nostre col·legi.

 

 

C/ Barón de San Petrillo 14, 963691879

 

www.facebook.com/cimbenimaclet

 

www.cimbenimaclet.com

 

Escribir comentario

Comentarios: 0

CONTACTO AFA

afavivers@gmail.com

 

CONTATO CEIP

Calle Jaca s/n 46010 Valencia

Telefono: 962566790

email: 46013505@edu.gva.es

Fax: 962566791

https://portal.edu.gva.es/ceipvivers