Premi Sambori 2014

Estem d’enhorabona:

Un altre Sambori !!!

 

Des d’ací volem felicitar Vicent Sanchis Guijarro, alumne de cinqué de Primària que ha estat premiat a la fase Trobada del Premi Sambori 2014 pel seu text Darrere d’un núvol sempre hi ha milers de Sols, un relat mot emotiu que podeu llegir obrint el document adjunt.

 

El lliurament dels guardons serà el dijous 22 de maig a les 18 h. en el IES Lluís Vives de València (davant de l’Estació del Nord).

 

Amb aquest ja són dos els relats fets per alumnes del nostre centre premiats amb un Sambori, el major certamen literari escolar. L’any passat l’afortunat va ser Carlos Portillo Vivas, que aleshores cursava quart de Primària.

 

També volem mostrar el nostre agraïment al mestre de valencià, Paco Portalés, per encoratjar els alumnes i les famílies a continuar treballant, a viure intensament i fer servir el valencià com a eina de comunicació en tots els àmbits.

 

Felicitats també a tots aquells alumnes que han participat en el certamen d’enguany i que esperem ho tornen a fer en les pròximes convocatòries.

Text Premi Sambori.pdf
Documento Adobe Acrobat 206.3 KB

Escribir comentario

Comentarios: 0

CONTACTO AFA

afavivers@gmail.com

 

CONTATO CEIP

Calle Jaca s/n 46010 Valencia

Telefono: 962566790

email: 46013505@edu.gva.es

Fax: 962566791

https://portal.edu.gva.es/ceipvivers