Fira de Nadal - Llibres

En la Fira de Nadal que celebrarem el divendres 28 de novembre, anem a muntar, com vam fer en la passada Fira de la Primavera, una parada de venda de llibres de segona mà de tot tipus de temàtiques, per a adults i xiquets i en qualsevol llengua.

Per fer-ho possible, volíem demanar-vos que donareu els llibres que podeu tenir per casa, llegits i rellegits, i que poden ser d’interés per a altres persones. Els recollirem durant la propera setmana, del 17 al 21 de novembre, durant el matí, de 9:05 h. a 9:20 h. i les vesprades del dimarts i dijous, dies 18 i 20, de 16:15 h. a 16:45 h. en el vestíbul o en el saló d’actes del col·legi.

D’altra banda, ens agradaria disposar d’algun pare o mare o conegut amb traça de conta contes per animar el racó de lectura. Si algú s’atreveix, que es pose en contacte amb Empar Peiró, en el correu amparopeiro@ono.com.

Gràcies per la vostra col·laboració.

Escribir comentario

Comentarios: 0

CONTACTO AFA

afavivers@gmail.com

 

CONTATO CEIP

Calle Jaca s/n 46010 Valencia

Telefono: 962566790

email: 46013505@edu.gva.es

Fax: 962566791

https://portal.edu.gva.es/ceipvivers