Trobada amb l'escriptor Enric Lluch


Divendres, 22 d’abril

 

L’escriptor valencià Enric Lluch, autor de nombroses obres de literatura infantil i juvenil, visitarà el nostre col·legi el proper divendres, 22 d’abril, convidat per l’Associació de Mares i Pares.

 

Els alumnes estan llegint i treballant en l’aula quatre de les seues obres més conegudes: “El tresor de Marta”, “Pometa Dolça”, “Eugeni, un geni mal geni”, i “Les lletres fan fugina”. Divendres compartiran amb l’autor la seua experiència lectora.

 

Enric Lluch narrarà un conte als xiquets d’Infantil, atendrà la curiositat dels alumnes de 1r i 2n de Primària, serà entrevistat pels alumnes de 3r i 4rt, i als més majors, els de 5é i 6é, els introduirà en l’ofici d’escriptor amb la realització d’un taller d’escriptura.

 

També té coses a dir als pares i mares. Per això, està prevista una xerrada amb l’autor, a les 16.45 h. Necessitem, però, que ens confirmeu l’assistència a través de la vostra vocal d’aula. Segons la previsió d’assistents, la xerrada es mantindrà o serà suspesa.

 

En aquest enllaç trobareu més informació sobre l’autor:

 

https://www.bromera.com/fitxa-autor/items/enric-lluch.html

 

ENCUENTRO CON EL ESCRITOR ENRIC LLUCH.pd
Documento Adobe Acrobat 11.0 KB
Circular
Enric Lluch.pdf
Documento Adobe Acrobat 33.6 KB

Escribir comentario

Comentarios: 0

CONTACTO AFA

afavivers@gmail.com

 

CONTATO CEIP

Calle Jaca s/n 46010 Valencia

Telefono: 962566790

email: 46013505@edu.gva.es

Fax: 962566791

https://portal.edu.gva.es/ceipvivers