Tècniques d'estudi

El divendres 20 d'abril, l'Escola de Pares i Mares de l'AMPA va portar al centre la pedagoga Mamen Jiménez per explicar-nos nocions bàsiques de tècniques d'estudi per practicar amb els nostres fills i filles i facilitar-los així l'aprenentatge dels conceptes que donen a classe.

Mamen Jiménez ens va ensenyar, per exemple, com i quan introduir els xiquets en les tècniques del resum i els esquemes,i ens va explicar també com ha de ser el lloc d'estudi dels xiquets. Allò que va dir ho teniu ara ací, al document adjunt, atés que Mamen Jiménez ens ha cedit la presentació que va fer.

Técnicas de Estudio. Nociones Básicas (1
Documento Adobe Acrobat 1.3 MB

CONTACTO AFA

afavivers@gmail.com

 

CONTATO CEIP

Calle Jaca s/n 46010 Valencia

Telefono: 962566790

email: 46013505@edu.gva.es

Fax: 962566791

https://portal.edu.gva.es/ceipvivers