Revista escolar “Vivers”

Ja està ací el primer número de la revista del col·legi!! Amb molt d’esforç, el professorat encarregat i els alumnes participants han desenvolupat un treball que considerem excel·lent. Hi trobareu tot d’articles sobre medi ambient en castellà, valencià i també en altres llengües. Llegiu bé la presentació de la revista per part de l’equip de redacció, on s’explica el perquè d’aquesta iniciativa, i gaudiu del resultat amb els vostres fills i filles.

 

Hi ha matèria per a totes les edats i tots els gustos: coneixereu com funciona el programa de reciclatge de paper en el col·legi, el mal que els plàstics fan a la natura, com va nàixer l’hort escolar i vàries de les activitats escolars que s’han desenvolupat en el centre. També hi ha espai per a l’opinió, relats i fotografies de viatges i excursions, mostres de gran creativitat -contes, còmics i acudits- i la transcripció en anglés de la cançó Earth Song, de Michael Jackson, amb enllaços al vídeo i la traducció en castellà.

 

La revista està oberta a la participació de tota la comunitat educativa del centre: alumnes, professors i familia. L’equip de redacció espera les vostres aportacions. Podeu començar per fer-los arribar què penseu d’aquest primer número -accepten crítiques constructives!- enviant els vostres missatges al correu electrònic VIVERSrevistaescolar@gmail.com 

 

¡Ya está aquí el primer número de la revista del colegio! Con mucho esfuerzo, el profesorado encargado y los alumnos participantes han desarrollado un trabajo que consideramos excelente. Encontraréis artículos sobre medio ambiente en castellano, valenciano y también en otras lenguas. Leed bien la presentación de la revista por parte del equipo de redacción, donde se explica el porqué de esta iniciativa y disfrutad del resultado con vuestros hijos e hijas.

 

Hay materia para todas las edades y todos los gustos: conoceréis cómo funciona el programa de reciclaje de papel en el colegio, el daño que los plásticos hacen en la naturaleza, como nació el huerto escolar y varias de las actividades escolares desarrolladas en el centro. También hay espacio para la opinión, relatos y fotografías de viajes y excursiones, muestras de gran creatividad –cuentos, cómics y chistes- y la transcripción en inglés de la canción Earth Song, de Michael Jackson, con enlaces al vídeo y la traducción en castellano.

 

 

La revista está abierta a la participación de toda la comunidad educativa del centro: alumnos, profesores y familia. El equipo de redacción espera vuestras aportaciones. Podéis empezar por hacerles llegar lo que pensáis de este primer número –¡aceptan críticas constructivas!- enviando vuestros mensajes al correo electrónico VIVERSrevistaescolar@gmail.com

CONTACTO AFA

afavivers@gmail.com

 

CONTATO CEIP

Calle Jaca s/n 46010 Valencia

Telefono: 962566790

email: 46013505@edu.gva.es

Fax: 962566791

https://portal.edu.gva.es/ceipvivers