Vivers num 1 pdf

El Núm.1 de la revista "Vivers" ja està disponible en pdf. per poder-lo guardar i visualitzar-lo més còmodament. L'equip de redacció està treballant de valent per treure el següent número. I us recordem que la revista també està oberta a la participació de pares i mares.Si voleu relatar algun viatge o excursió, o recomanar llibres relacionats amb el medi ambient, o teniu bones fotografies de natura, envieu-les a viversrevistaescolar@gmail.com 

 

El Núm. 1 de la revista "Vivers" ja está disponible en pdf. para poder guardarlo y visualizarlo más comodamente. El equipo de redacción está trabajando para sacar el próximo número. Y os recordamos que la revista también está abierta a la participación de padres y madres: si queréis relatar algun viaje o excursión o recomendar libros relacionados con el medio ambiente, o tenéis buenas fotografias de naturaleza, enviadlas a viversrevistaescolar@gmail.com

Vivers numero 1
Curso 2018-2019 num 1
VIVERS n1.pdf
Documento Adobe Acrobat 5.6 MB

CONTACTO AFA

afavivers@gmail.com

 

CONTATO CEIP

Calle Jaca s/n 46010 Valencia

Telefono: 962566790

email: 46013505@edu.gva.es

Fax: 962566791

https://portal.edu.gva.es/ceipvivers