Pintem Infantil

SORPRESA! Estem pintant la façana de l'edifici d'Infantil i, de moment aquest és el resultat.

En tornar de les vacances de Nadal veureu acabat el treball del voluntariós grup de pares i mares que han agafat les brotxes per fer realitat la seua idea de fer més atractiva l'entrada al cole dels més menuts, amb el suport de l'AMPA.

Aquests pares i mares van presentar el projecte a la direcció del centre i de comú acord es va decidir que es pintarien dibuixos fets pels propis xiquets. Les mestres han planificat la ubicació dels diferents elements pictòrics.

 

¡SORPRESA! Estamos pintando la fachada del edificio de Infantil y, de momento, este es el resultado.

Al volver de las vacaciones de Navidad veréis acabado el trabajo del voluntarioso grupo de padres y madres que han cogido las brochas para hacer realidad su idea de hacer más atractiva la entrada al cole de los más pequeños, con el apoyo de la AMPA.

Estos padres y madres presentaron el proyecto a la dirección del centro y de común acuerdo se decidió que se pintarían dibujos hechos por los propios niños. Las profesoras han planificado la ubicación de los diferentes elementos pictóricos.

CONTACTO AFA

afavivers@gmail.com

 

CONTATO CEIP

Calle Jaca s/n 46010 Valencia

Telefono: 962566790

email: 46013505@edu.gva.es

Fax: 962566791

https://portal.edu.gva.es/ceipvivers