Repensar el nostre hort

El dimecres 7 d’octubre, un grup de pares i mares del CEIP Vivers van visitar el Col·legi Municipal de Benimaclet per conéixer el seu hort i aula a l’aire lliure, un projecte que ha guanyat el segon premi en l'àmbit estatal d’horts escolars i que serveix d’inspiració a uns altres centres per impulsar el seu propi hort i disposar d’aquest recurs d’enriquiment educatiu.

 

La visita forma part de les activitats que la FAD, convidada per l'AMPA, dirigeix a les famílies del nostre centre i que s’inclouen en el programa “En família i en el món”, subvencionat per la Generalitat Valenciana.

 

Els assistents -només huit, per les limitacions de la COVID-19- van estar ben atents a les explicacions que els va donar el professor membre de la Comissió d’Hort, de la que formen part dèsset pares i mares. Paco els va parlar dels cultius en cada una de les parcel·les i de la collita i la seua distribució. També els va mostrar l’hotel d’insectes i el sistema de compostatge.

 

Els participants van tornar amb ganes de repensar l’aprofitament del nostre hort i replantejar el seu futur que, ha quedat clar, passa per la implicació de tota la comunitat educativa.

 

 

Ací podeu veure les fotografies de la visita. Adjuntem també un document que recorda la història del nostre hort.

Historia de nuestro huerto.pdf
Documento Adobe Acrobat 53.5 KB

CONTACTO AFA

afavivers@gmail.com

 

CONTATO CEIP

Calle Jaca s/n 46010 Valencia

Telefono: 962566790

email: 46013505@edu.gva.es

Fax: 962566791

https://portal.edu.gva.es/ceipvivers