LA AMPLIACIÓN DEL COLE EN LOS PRESUPUESTOS PARTICIPATIVOS

 

El Ayuntamiento de València ha desarrollado un apartado de propuestas ciudadanas para decidir inversiones a través de los Presupuestos de 2021. Desde la AMPA hemos creado una  que consiste en solicitar la anexión de un trozo de los Jardines de Viveros a nuestro colegio.

 

Os pedimos que deis vuestro apoyo a la propuesta para ver si podemos lograr que salga adelante. Lo único que tenéis que hacer es entrar en la página de "Decidim Valencia", registraros para poder votar, ir a la opción Ver/Apoyar propuestas y, dentro del distrito de Zaidia (Saïdia), buscar AMPLIACIÓN CEIP VIVERS, donde se explica al detalle la propuesta de la AMPA.

 

Queda muy poco plazo para dar apoyo a las propuestas en esta fase inicial de los presupuestos participativos: hasta el  30 de noviembre. Así que, por favor, votar ya y viralizar la propuesta entre vuestros allegados para que se sumen a la solicitud.

 

Este es el link: https://decidimvlc.valencia.es/budgets/6/investments/5065

 

---------------------------------------------------------------------------------------

 

L'AMPLIACIÓ DEL COL·LE ALS PRESSUPOSTOS PARTICIPATIUS

 

L'Ajuntament de València ha desenvolupat un apartat de propostes ciutadanes per decidir inversions a través dels Pressupostos de 2021. Des de l'AMPA n'hem creat una que consisteix a sol·licitar l'annexió d'un tros dels Jardins de Vivers al nostre col·legi.

 

Vos demanem que doneu el vostre suport a la proposta per veure si podem aconseguir que tire endavant. L'únic que heu de fer és entrar en la pàgina de "Decidim València", registrar-vos per poder votar, anar a l'opció Veure/Donar suport i, dins del districte de Saïdia, buscar AMPLIACIÓ CEIP VIVERS, on s'explica al detall la proposta de l'AMPA. 

 

Queda molt poc termini per donar suport a les propostes en aquesta fase inicial dels pressupostos participatius: fins al 30 de novembre. Així que, si us plau, voteu ja i viralitzeu la proposta entre els vostres contactes perquè se sumen a la sol·licitud. 

 

Aquest és l'enllaç: https://decidimvlc.valencia.es/budgets/6/investments/5065  

CONTACTO AFA

afavivers@gmail.com

 

CONTATO CEIP

Calle Jaca s/n 46010 Valencia

Telefono: 962566790

email: 46013505@edu.gva.es

Fax: 962566791

https://portal.edu.gva.es/ceipvivers