PROJECTE PATI INCLUSIU

Us presentem la primera aproximació al projecte de pati inclusiu elaborada per la comissió de l'AMPA encarregada d'aquest afer. El document s'ha lliurat ja a la direcció del col·legi perquè el compartisca amb el claustre i, quan consideren, trobar-nos per parlar-ne. Tot i que és un document molt treballat, l'AMPA el considera només un punt de partida per arribar a configurar plegats un bon pati inclusiu. Sens dubte, el projecte evolucionarà amb tot allò que el professorat té a dir.   

 

-----------------------------------------------------------------------

 

PROYECTO PATIO INCLUSIVO

 

Os presentamos la primera aproximación al proyecto de patio inclusivo elaborada por la comisión de la AMPA encargada de este asunto. El documento se ha entregado a la dirección del colegio para que lo comparta con el claustro y, cuando consideren, reunirnos para hablar sobre éste. Aunque es un documento muy trabajado, la AMPA lo considera solo un punto de partida para llegar a configurar juntos un buen patio inclusivo. Sin duda, el proyecto evolucionará con todo aquello que el profesorado tiene que decir. 

1ª Aproximación Proyecto Patio Inclusivo
Documento Adobe Acrobat 18.7 MB

CONTACTO AFA

afavivers@gmail.com

 

CONTATO CEIP

Calle Jaca s/n 46010 Valencia

Telefono: 962566790

email: 46013505@edu.gva.es

Fax: 962566791

https://portal.edu.gva.es/ceipvivers