Fora excrements d'animals!

La resposta a la petició de solucions per part de l'AMPA i de molts pares i mares, a títol individual, formulada a l'Ajuntament de València mitjançant l'Oficina de "Parla amb Joan Ribó" per estalviar-nos les cagarades de gossos en els carrers d'accés al col·legi ha sigut la col·locació d'un cartell que recorda la multa a què s'exposen aquells que no recullen els excrements dels seus animals. 

 

Però pel que fa a la neteja de la zona, l'Ajuntament ha informat que "aquesta zona del carrer Jaca pertany a un sector d'agranament manual que té una freqüència de neteja de dilluns a dissabtes en horari de matí, de manera que els carrers, voreres i vorades queden en condicions òptimes de neteja una vegada ha passat l'operari de l'agranament i que la zona queda, a més, lliure d'excrements." I tot i que reconeix que, "atés l'elevada existència de gossos amb propietaris que no recullen els excrements, tornen a haver-hi excrements al llarg del dia que no són retirats fins que no són detectats per l'operari a l'endemà", no indica si van a incrementar o no la neteja.

 

L'Ajuntament també ha comunicat que en aquesta zona "s'arruixa cada catorze dies amb aigua i llegiu diluïda, sempre en el torn de nit". Segons l'Ajuntament, aixó "suposa un increment perquè antigament s'arruixava cada vint-i-un dies".

CONTACTO AFA

afavivers@gmail.com

 

CONTATO CEIP

Calle Jaca s/n 46010 Valencia

Telefono: 962566790

email: 46013505@edu.gva.es

Fax: 962566791

https://portal.edu.gva.es/ceipvivers