I Concurs Literari Vivers

El jurat delibera sobre les 19 obres presentades

 

El termini de presentació d'obres a la primera edició del Concurs Literari Vivers va concloure dijous passat,  amb la recepció d'un total de dènou obres. En la categoria d'Infantil s'han presentat tres audiocontes. En Primària, tant en la categoria de 1r i 2n com en la de 3r i 4t, participen tres obres, mentre que en la categoria de 5é i 6é s'han presentat dues. La categoria a la que concorren més obres ha sigut la corresponent a la de pares i mares, professorat, treballadors del centre i exalumnes. En concret s'hi han presentat huit.

 

El jurat també ha quedat conformat aquesta setmana. El componen sis persones: dos membres del professorat -Loreto Guiñón i Mari Loli Valle-, dos membres del sector pares i mares -Andrea Frenova i Vicent Colonques- i dos membres de l'alumnat dels últims cursos, Albor Illescas i Alba Pinazo.

 

Les obres s'han fet arribar per correu a tots els membres del jurat sense el nom dels seus autors. Cada membre del jurat les puntuarà de l'1 al 10.  Les que obtinguen les puntuacions més altes seran les guanyadores.

 

El veredicte sobre les obres de l'alumnat es donarà a conèixer en el mateix acte de lliurament dels premis, que tindrà lloc el divendres 23 d'abril, amb motiu de la celebració de la diada del Llibre, en el col·legi, en horari escolar. Als participants en la categoria d'adults se'ls comunicarà el veredicte el dia anterior per tal que el guanyador o la guanyadora, o la persona que designe,  puga assistir al lliurament del premi.

CONTACTO AFA

afavivers@gmail.com

 

CONTATO CEIP

Calle Jaca s/n 46010 Valencia

Telefono: 962566790

email: 46013505@edu.gva.es

Fax: 962566791

https://portal.edu.gva.es/ceipvivers