COMPTEM AMB TU PER CREAR UNA COMISSIÓ D'HORT!


COMPTEM AMB TU PER CREAR UNA COMISSIÓ D'HORT!

 

La Junta de l'AMPA té intenció de crear una comissió de treball per impulsar l’hort de la nostra escola i fer tot d’activitats al voltant de la temàtica hortícola adreçada a les famílies.

 

Es tracta de què tots aquells interessats en la matèria ens trobem per aportar idees, ampliar coneixements, i gaudir de passejos per l’horta de València en companyia dels amics i amigues del col·legi dels vostres fills i filles, i dels seus pares i mares. Bé, també podeu convidar avis i àvies, o tiets i tietes.

 

La COVID-19 posa difícil això de trobar-se, però segur que arribarà el moment de poder fer-ho i mentrestant és qüestió d’anar preparant coses.  Que eres un “manetes” i saps com construir un petit centre de compostatge per a l’hort escolar, apunta’t! Que no tens ni idea, però eres voluntariós, apunta’t! Que coneixes algun llaurador que pot il·lustrar-nos sobre les ferramentes i les faenes del camp, o tu mateix saps d’això, apunta’t! Que pots guiar-nos per alguna ruta de l’horta de València, apunta’t! Que saps, o estàs interessat a saber com funcionen els horts escolars d’altres col·legis, apunta’t!

 

Comença per escriure un correu a l’adreça ampavivershort@gmail.com per donar-nos les teues dades de contacte: noms i cognoms i indicació de quin xiquet o xiqueta eres pare o mare (posa a quin curs va), el teu correu electrònic i el número del teu telèfon. I després ja veiem com interactuar, si mitjançant reunions en línia o per grup de WhatsApp o Telegram mentre esperem poder reunir-nos físicament.

 

Adjunte’m el document de proposta de la Comissió de l’Hort per a l’Assemblea General i l’enllaç a la notícia de la primera activitat hortícola feta ja aquest curs amb el suport de l’AMPA que inclou una menuda història sobre l’hort de la nostra escola: https://www.ampaceipvivers.org/2020/10/14/repensar-el-nostre-hort/

 

..............................................................................

 

¡CONTAMOS CONTIGO PARA CREAR UNA COMISIÓN DE HUERTO!

 

La Junta de la AMPA tiene intención de crear una comisión de trabajo para impulsar el huerto de nuestra escuela y hacer actividades alrededor de la temática hortícola dirigida a las familias.

 

Se trata de que todos aquellos interesados en la materia nos encontremos para aportar ideas, ampliar conocimientos, y disfrutar de paseos por la huerta de València en compañía de los amigos y amigas del colegio de vuestros hijos e hijas, y de sus padres y madres. Bien, también podéis invitar abuelos y abuelas, o a tios y tias.

 

La COVID-19 pone difícil esto de encontrarse, pero seguro que llegará el momento de poder hacerlo y mientras tanto es cuestión de ir preparando cosas.  Que eres un “manitas” y sabes cómo construir un pequeño centro de compostaje para el huerto escolar, ¡apúntate! Que no tienes ni idea, pero eres voluntarioso, ¡apúntate! Que conoces algún “llaurador” que pueda ilustrarnos sobre las herramientas y los trabajos del campo, o tú mismo sabes de eso, ¡apúntate! Que puedes guiarnos por alguna ruta de la huerta de València, apúntate! Que sabes, o estás interesado en saber cómo funcionan los huertos escolares de otros colegios, apúntate!

 

Empieza por escribir un correo a la dirección ampavivershort@gmail.com para darnos tus datos de contacto: nombres y apellidos e indicación de qué niño o niña eras padre o madre (pon a qué curso va), tu correo electrónico y  tu número de teléfono. Y después ya vemos como interactuar, si mediante reuniones en linea o por grupo de WhatsApp  o Telegram  mientras esperamos poder reunirnos físicamente.

 

 

Adjuntamos el documento de presentación de la Comisión del Huerto para la Asamblea General y el enlace a la noticia de la primera actividad hortícola hecha ya este curso con el apoyo de la AMPA que incluye una pequeña historia sobre el huerto de nuestra escuela: https://www.ampaceipvivers.org/2020/10/14/repensar-el-nostre-hort/

CONTACTO AFA

afavivers@gmail.com

 

CONTATO CEIP

Calle Jaca s/n 46010 Valencia

Telefono: 962566790

email: 46013505@edu.gva.es

Fax: 962566791

https://portal.edu.gva.es/ceipvivers